Ce facem?

- Dumneavoastra aveti necesarul, noi solutia procedurala;

- Noi va conectam cu Europa prin solutii logistice si de transport

 

- Logistica

- Expeditii/Servicii de transport

 

Logistica

Compania noastra are in centrul atentiei CLIENTUL, ceea ce ne determina sa ne adaptam permanent la cerintele pietei, de a diversifica serviciile de logistica si a le imbunatati calitativ.

Logistica inseamna a fi la timpul potrivit, la locul potrivit pentru a lua hotararea corecta. Pana la 30% din venituri sunt investite in activitatile de logistica. Cu cat se coordoneaza mai eficient cantitatile, locurile, informatiile cu atat activitatea generala se va incadra in mod constant intr-un standard de calitate

TRANSILVANIA LOGISTIC vine in intampinarea cerintelor partenerilor cu respectarea termenilor contractuali, prin oferirea solutiilor adaptate nevoilor specifice, elaborate si construite impreuna cu partenerii nostrii.

 

Servicii de transport/Expeditii

Europa reprezinta pentru noi piata de desfasurare a activitatii prin intermediul contractelor internationale, care aduc de la sine tranzactii de marfa.

Efectuam zilnic transporturi rapide si sigure in regim de exclusivitate din si spre toate tarile Europei.

Va punem la dispozitie o oferta de transport flexibila si variata constand in camioane avand sarcina utila intre 2,5 si 20 to, cu volume utile de la 35 mc pana la 100 mc, prelate sau dube deschise. Acestea pot fi echipate pentru:

 

- Transportul marfurilor generale

- Transportul marfurilor periculoase (ADR)

- Transportul marfurilor pe umerasi si cutii

- Transportul cu temperatura controlata

- Transporturi agabaritice, utilaje.

 

Excelenta colaborare cu partenerii nostrii, importanti transportatori romani si externi, va asigura livrarea bunurilor dumneavoastra la destinatie in cel mai scurt timp si la pret avantajos, in conformitate cu cerintele dumneavoastra.